Bruken av NKRFs nettsider øker

Oktober ga ny besøksrekord med over 1 250 unike brukere!

Besøkstallene for NKRFs nettsider viser stadig en positiv utvikling. I oktober ble det igjen satt ny besøksrekord. Antall unike brukere var 1 254, og det er en økning på ca. 7,5 % fra september. Statistikken viser en økning på nærmere 30 % i forhold til gjennomsnittlig besøk i første halvår 2009. NKRF har ca. 600 personlige medlemmer, og besøkstallene for oktober viser dermed at mer enn halvparten av brukerne av nettsidene er eksterne.

Utviklingen er gledelig, og den viser at NKRFs økte satsning på nettsidene er riktig. Potensialet for antall unike brukere er betydelig større enn dagens nivå, og det er et godt håp om ytterligere økning i besøkstallene framover.

Mer detaljert viser statistikken at hver bruker i snitt besøker nettsidene 4,5 ganger pr. måned, og at de ved hvert besøk i snitt er innom 4,7 ulike sider. På vanlige ukedager i oktober var det i snitt snaut 230 unike brukere innom nettsidene. Torsdag 15. oktober var best besøkt med 270 unike brukere. Høyere besøk er for øvrig kun registrert en gang tidligere i forbindelse med Kontrollutvalgskonferansen i februar i år.

I oktober var onsdag den best besøkte ukedagen. For øvrig litt utypisk i forhold til resten av 2009, hvor som regel mandager har vist høyest besøkstall. Statistikken viser videre at besøket på nettsidene er økende fra kl. 07.00 og avtakende igjen fra kl. 16.00. Ved lunsjtider går besøket noe med, men det er ellers relativt stabilt i den ordinære arbeidstiden.

De klart best besøkte sidene er nyhetssidene, som i hovedsak oppdateres daglig. Deretter følger informasjonssidene om NKRF, de lukkede medlemssidene, presseklippene, lenkene, kurssidene og stilling ledig.

NKRF har ingen planer om å hvile på de økte besøkstallene, og det arbeides kontinuerlig for å gjøre nettsidene bedre både for medlemmer og eksterne brukere. I denne forbindelse mottar vi gjerne innspill til forbedringer.

Vennligst send en e-post til webredaktøren. På forhånd takk!