Ny besøksrekord på NKRFs nettsider - igjen

I løpet av januar var det over 2.000 unike brukere av nettsidene.

Besøket på NKRFs nettsider er stadig økende. I januar ble det igjen satt ny besøksrekord. Antall unike brukere var 2.007, og det er en økning på over 18 prosent fra forrige rekordnotering i november 2010. Besøket i januar er nærmere 30 prosent høyere enn gjennomsnittlig besøk i annet halvår 2010. NKRF har i overkant av 600 personlige medlemmer, og besøket i januar viser dermed at mer enn 2/3 av brukerne av nettsidene er eksterne.

Utviklingen er gledelig. Den viser at NKRFs satsning på nettsidene er riktig, og at de vekker interesse langt ut over forbundets egne medlemmer. Potensialet for å øke antall unike brukere ytterligere er imidlertid fortsatt tilstede.

Mer detaljert viser statistikken at hver bruker i snitt besøkte nettsidene 3,4 ganger i januar, og at de ved hvert besøk i snitt er innom 5,6 ulike sider. På vanlige ukedager i januar var det i snitt over 280 unike brukere innom nettsidene. Mandag 31. januar var best besøkt med 367 unike brukere, som for øvrig også er det høyeste dagsbesøket som noen gang er registrert.

NKRF har ingen planer om å hvile på laurbærene, og det arbeides kontinuerlig for å gjøre nettsidene bedre både for medlemmer og eksterne brukere. I denne forbindelse mottar vi gjerne innspill til forbedringer.

Vennligst send en e-post til webredaktøren. På forhånd takk!