NKRFs Bodhild Laastad med ny bok

Boka "Når revisjonen banker på - Forvaltningsrevisjon fra A til Å" ble nylig utgitt på Kommuneforlaget.

NKRFs Bodhild Laastad med ny bok om forvaltningsrevisjonBoka gir en grundig innføring i hva forvaltningsrevisjon er og den rolle den spiller i det kommunale ansvarssystemet. Revisjonens fremgangsmåter og metoder blir beskrevet slik at den som blir revidert får et bilde av hva en kan forvente seg.

Forvaltningsrevisjon er en viktig del av den kommunale egenkontrollen og berører alle kommunene i Norge. De fleste kommunale tjenesteområder vil sannsynligvis bli gjenstand for en slik undersøkelse på et eller annet tidspunkt.

Boka inneholder flere konkrete eksempler som viser hvordan forvaltningsrevisjon blir gjennomført i praksis. Eksemplene er basert på reelle forvaltningsrevisjoner på ulike områder som skole, sykehjemstjenester, vedlikehold av kommunal bygningsmasse, offentlige anskaffelser og gjennomføring av større investeringsprosjekter.

Målgruppe for boka er i utgangspunktet ikke revisorer, men ledere på alle nivåer i kommunale virksomheter. Politikere i kontrollutvalg og personer med interesse og ansvar for kontroll av det offentlige vil også ha stor nytte av boka.

I Kommuneforlagets nettbutikk finner du mer informasjon om boka "Når revisjonen banker på - Forvaltningsrevisjon fra A til Å" »