Tilsyn og revisjon i kommunal sektor - ny utgave

Boka "Tilsyn og revisjon i kommunal sektor" er oppdatert, og tredje utgaven er nå tilgjengelig for salg.

Fornøyd forfattertrio.
F.v.: Bjørn Bråthen, Bernt Frydenberg og Ole Kristian Rogndokken

Tilsyn og revisjon i kommunal sektor - 3. utgaveBoka, som ble gitt ut første gang i 2007, er nå tilgjengelig for salg. Denne tredje utgaven er oppdatert med endringer og avklaringer som har kommet etter andre utgaven i 2011.

Hovedinnholdet i boka består i kommentarer til kommunelovens regler om kommunestyrets og fylkestingets tilsynsansvar, om kontrollutvalg og om revisjon samt kommentarer til forskriftene om kontrollutvalg og om revisjon.

Boka innledes med en beskrivelse av kommunal og fylkeskommunal virksomhet generelt, en oversikt over systemet for tilsyn, kontroll og revisjon samt en oversikt over det sentrale regelverket på området. Den avsluttes med et kapittel om offentleglovas betydning for kontrollutvalg og revisjoner og et kapittel om arkivspørsmål.

Boka er først og fremst skrevet med tanke på dem som arbeider med tilsyn og revisjon i kommunal sektor, herunder kontrollutvalgsmedlemmer, og på studenter, men vil også være nyttig for øvrige folkevalgte og tilsatte i kommuner, fylkeskommuner og kommunale, fylkeskommunale og interkommunale virksomheter.

Boka er skrevet av seniorrådgiver Bjørn Bråthen, juridisk rådgiver Bernt Frydenberg og daglig leder Ole Kristian Rogndokken i Norges Kommunerevisorforbund (NKRF).

Kjøpere av boka vil få tilgang til en QR-kode, som via en smarttelefon eller et lesebrett, gir tilgang til en egen nettside hvor forfatterne vil publisere vesentlige endringer etter at papirutgaven av boka gikk i trykken (november 2015), og som er av betydning for innholdet i boka.

Her finner du nærmere informasjon om priser og bestilling »


OBS Deltakerne på NKRFs kontrollutvalgskonferanse 2016 vil få boka utdelt som en del av konferansedokumentasjonen.