D.2.10 Presentasjonsteknikk

Tilbake til kursoversikten

Nøkkelinfo

Fra/til 15.10—16.10
Påmeldingsfrist Løpende
Pris Kr 6 880 eks. mva. med overnatting (ikke-medl.: kr 7 280 eks. mva.) Kr 5 565 eks. mva. uten overnatting (ikke-medl.: kr 5 965 eks. mva.) Kr 1 216 eks. mva.for overnattling m/frokost fra 14. til 15. oktober 2019
Sted Scandic Lillestrøm
Varighet 15.10.: 10.00-17.00 16.10.: 09.00-16.00

Hvordan engasjere og holde på oppmerksomheten?

 • Bruk dine naturlige styrker og videreutvikle din personlige stil
 • Håndtering av nervøsitet og usikkerhet

Kurset er en praktisk workshop med mye egentrening. Det legges vekt på å skape en trygg ramme på kurset slik at du tør strekke deg. Kurset vil derfor bestå av kun 8 deltakere.

Fokus vil ligge på deg som formidler og dine naturlige styrker. Ditt utbytte er blant annet konkrete teknikker for stemmebruk og kroppsspråk, et mer bevisst forhold til hva du ønsker å oppnå med presentasjonen, et engasjerende og mer troverdig budskap og – ikke minst – at du selv trives bedre i formidlingsrollen.

Det er artisten Sibeth Hoff som er kursleder. Hun har gjennom sin utdannelse og yrkeserfaring konkrete teknikker og tilnærmingsmåter for hvordan vi kan oppnå bedre kontakt med publikum, som vi kan ha stort utbytte av. Sibeth har lang erfaring med å kurse privat og offentlig sektor i kommunikasjon og presentasjoner.

Kurset er en utvidelse av et dagskurs (D.2.9) holdt i 2018. Deltakerne på dette kurset skrev bl.a. følgende i sin evaluering av kurset:

 • Dette burde ALLE i kommunal revisjon vært gjennom. Veldig god og engasjert kursleder, hele forsamlingen i aktivitet til enhver tid, masse god og konstruktiv tilbakemelding på hvordan man framstår og kommuniserer med publikum i egne presentasjoner. Faktisk det beste kurset jeg har vært på i regi av NKRF (og jeg har vært på noen)! Skulle gjerne hatt to-tre dager med Sibeth, for jeg er helt sikker på at hun har mye mer å lære bort! Innertier!
 • Jeg er glad for at jeg fikk være med på dette. Jeg har aldri vært på et så godt kurs i presentasjonsteknikk noen gang i løpet av mine 30 år i arbeidslivet.
 • Jeg gikk på kurset fordi jeg er svært nervøs under presentasjoner. Selv om jeg gruet meg på forhånd, var kurset et positiv opplevelse. Kursholder skapte en trygghet i gruppa. Synes jeg fikk god hjelp, konkrete og saklige tilbakemeldinger som jeg kan jobbe videre med.

Målsetting

Kursdeltakerne vil få kunnskap om, og praktisk trening i, presentasjon- og visualiseringsteknikker, valg av effektive strategier og selvinstruksjon. Du skal etter dette kurset kunne veilede deg selv med hensyn til tilstedeværelse, nerver, stemmebruk og kroppsbevissthet, samt hvordan du bør forholde deg til tekniske hjelpemidler for å nå ditt publikum på best mulig måte.

Målgruppe

Revisorer, kontrollutvalgssekretærer og andre som har behov for presentasjonsteknikker.

Innhold

 • Oppvarming og forventningsavstemming
 • Fokusområder for den enkelte
 • Kroppsvaner og øvelse
 • Stemmebruk og tekstarbeid
 • Spontane presentasjoner
 • Tekniske tips og råd
 • Din målgruppes behov og forventninger
 • Kontakt med publikum

Kursholder

Sibeth Hoff

Etterutdanning

14 timer iht. NKRFs krav til etterutdanning.

Vurderes som 14 timer innen andre fagområder iht. revisorlovens etterutdanningskrav.

Påmeldingsskjema

 

Deltakere