KOMØK'22 – Kommuneøkonomikonferansen 2022

Tilbake til kursoversikten

Nøkkelinfo

Fra/til 12.9—13.9
Påmeldingsfrist Løpende
Pris Se konferansens egen nettside.
Sted Clarion Hotel The Hub, Oslo
Varighet Se konferansens egen nettside.

Kommuneøkonomikonferansen - KOMØK er den viktigste faglige og sosiale arenaen for alle som er opptatt av kommuner og kommuneøkonomi. Hovedtemaene på konferansen er politisk økonomi, fagøkonomi, styring og finansforvaltning.

NKRF samarbeider med Kommunalbanken, KS og Norges kemner- og kommuneøkonomers forbund (NKK) om planlegging og gjennomføring av Kommuneøkonomikonferansen.

Hovedtemaet for KOMØK 2022 vil være nytt inntektssystem for kommunesektoren. Inntektssystemutvalget legger frem sin innstilling 26. august 2022. På KOMØK-konferansen i september vil dette bli gjennomgått og diskutert i detalj. Du vil møte utvalgsleder Marianne Haraldsvik, Kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik og en lang rekke forskere og spesialister, kommuneøkonomer og politikere som vil forklare og diskutere alle sider ved utvalgets forslag. KS sine egne spesialister, avdelingsdirektør Rune Bye og spesialrådgiver Sigmund Engdal, vil fortelle deg hva din kommune vinner og taper på i forslaget. I tillegg vil det også bli parallelle sesjoner om virksomhetsstyring, økonomiledelse og finans.

Årets konferanse vil foregå på Clarion Hotel The Hub i Oslo. Det er også mulig med digital deltagelse på konferansen, men da med begrenset valgmulighet på parallelle sesjoner.

Som en del av KOMØK 2022 vil vi også tilby sju «Fredinarer» - én fredag i måneden - fem i vårsemesteret og to på høsten, hvor ulike temaer knyttet til kommuneøkonomi og virksomhetsstyring løftes i en timelang webinarsending. Det er en egen påmelding for Fredinarene.

Mer informasjon om program og påmelding finner du her: KOMØK'22 >>

Du kan følge konferansen på Facebook. Lik Facebook-siden og gruppa «KOMØK», og hold deg oppdatert.