Besøket på NKRFs nettsider øker

September ga ny besøksrekord med over 1.600 unike brukere!

Besøkstallene for NKRFs nettsider viser stadig en positiv utvikling. I september ble det igjen satt ny besøksrekord. Antall unike brukere var 1.613, og det er en økning på nesten 16 prosent fra forrige rekordnotering i mars. Besøket i september er over 20 prosent høyere enn gjennomsnittlig besøk i første halvår 2010. NKRF har i overkant av 600 personlige medlemmer, og besøket i september viser dermed at minst 1.000 brukerne av nettsidene er eksterne.

Utviklingen er gledelig, og den viser at NKRFs satsning på nettsidene er riktig. Potensialet for å øke antall unike brukere ytterligere er fortsatt tilstede.

Mer detaljert viser statistikken at hver bruker i snitt besøkte nettsidene 4 ganger i september, og at de ved hvert besøk i snitt er innom 7,15 ulike sider. På vanlige ukedager i september var det i snitt snaut 270 unike brukere innom nettsidene. Mandag 20. september var best besøkt med 338 unike brukere. Høyeste dagsbesøk er for øvrig 350 unike brukere den 22. mars i år.

NKRF har ingen planer om å hvile på de økte besøkstallene, og det arbeides kontinuerlig for å gjøre nettsidene bedre både for medlemmer og eksterne brukere. I denne forbindelse mottar vi gjerne innspill til forbedringer.

Vennligst send en e-post til webredaktøren. På forhånd takk!