Ny besøksrekord

I løpet av september ble det registrert over 2.800 unike brukere av NKRFs nettsider.

Besøket på NKRFs nettsider øker fortsatt. I september ble det igjen satt ny besøksrekord. Antall unike brukere var 2.816, og det er en økning på over 15 prosent fra forrige rekordnotering i januar 2012. Besøket er nesten 75 prosent høyere enn i september 2011.

Noe av den store økningen kan nok tilskrives at dagens brukere klikker seg inn på nkrf.no fra flere ulike plattformer (pc, smarttelefon og nettbrett). I tillegg kommer en del av trafikken via NKRFs økende aktivtet på Twitter.

Utviklingen er uansett gledelig, og den viser at NKRFs nettsider vekker interesse langt ut over forbundets egne medlemmer (ca. 600). Mer detaljert viser statistikken at hver bruker i snitt besøkte nettsidene 3,2 ganger i september, og at de ved hvert besøk i snitt er innom 5,2 ulike sider. På vanlige ukedager var det i snitt over 370 unike brukere innom nettsidene. Mandag 17. september var best besøkt med 467 unike brukere.

Foruten de lukkede medlemssidene er det størst interesse for nyheter, pressklipp, kurs og Kommunerevisoren. Dessuten er Forvaltningsrevisjonsregisteret (over 300 nedlastinger) og ledige stillinger populære valg.

NKRF har ingen planer om å hvile på laurbærene, og det arbeides kontinuerlig for å gjøre nettsidene bedre både for medlemmer og eksterne brukere. I denne forbindelse mottar vi gjerne innspill til forbedringer.

Vennligst legg inn en kommentar nedenfor eller send en e-post til webredaktøren. På forhånd takk!