NKRF deltar på Arendalsuka

I deler av denne uka kan du møte NKRF i Arendal.

Møt oss på Arendalsuka 17. august kl. 15.30Arendalsuka arrangeres 15. - 20. august. Denne møteplassen har etablert seg som en årlig arena hvor nasjonale aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og møter folk for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid. Programmet er rikholdig og består i år av langt over 500 ulike arrangementer, som er åpne for alle og gratis.

NKRF deltar i år for første gang. Daglig leder Ole Kristian Rogndokken skal medvirke i seminaret "Kan kommunene vedta seg bort fra sosial dumping og arbeidslivskriminalitet?", som arrangeres av Samarbeid mot svart økonomi (LO, NHO, KS, YS, Unio og Skatteetaten) onsdag 17. august kl. 15.30 - 16.45 i bystyresalen i Arendal kultur- og rådhus.

Arrangøren arbeider forebyggende, holdningsendrende og handlingsendrende mot svart økonomi og har utviklet 10 strategiske grep for kommuner og fylkeskommuner, for å bekjempe sosial dumping og arbeidslivskriminalitet. Flere kommuner har allerede vedtatt retningslinjer for å velge seriøse leverandører.

Vel møtt! Og har du ikke anledning til å være til stede i Arendal, kan du følge seminaret på Facebook.