Reidar Enger er tildelt NKRFs hederstegn i gull

Det er kun fire medlemmer som tidligere har mottatt en slik heder.

Reidar Enger mottar NKRFs hederstegn i gull

Iht. vedtektene tildeles forbundets hederstegn personer som gjennom en årrekke har utført aktiv innsats for forbundet eller dets medlemmer. Siden stiftingen av NKRF i 1945 er det kun fire medlemmer som tidligere er tildelt hederstegn i gull - Ole N. Tveter (1953), Annar Fængsrud (1979), Leif Aarebrot (2000) og Halvard Kleven (2004).

Reidar Enger (58), som til daglig er leder for kontrollutvalgets sekretariat i Oslo kommune, har arbeidet med revisjon og tilsyn i Oslo kommune siden slutten av 70-tallet. Han har mer eller mindre sammenhengende siden 1982 vært engasjert i forbundsarbeid , og han har innhatt følgende tillitsverv i NKRF:

  • 1982-85: Edb-utvalget, medlem
  • 1985-91: Styret, sekretær
  • 1997-04: Disiplinærkomiteen, leder
  • 2004- : Styret, nestleder (gjenvalgt for to år i 2010)

I tillegg har han deltatt i/ledet mange arbeidgrupper i NKRFs regi og vært benyttet som foredrags- og kursholder. Han har også sittet i arbeidsgrupper oppnevnt av departement ved flere anledninger, og har representert NKRF i fagkomiteen i Foreningen for god kommunal regnskapsskikk, og han er for tiden medlem av foreningens styre.

Reidar Engers arbeidsinnsats har vært meget stor, og ifølge hederstegnkomiteens innstilling kjennes han av våre medlemmer som en engasjert og kunnskapsrik person, som har vist stor innsats for NKRF gjennom en årrekke. Han har på en positiv måte bidratt til å fremme kommunal revisjon og kommunalt tilsyn. Reidar Enger mottok NKRFs hederstegn i sølv allerede i 1991.

Her finner du en komplett oversikt over innehavere av NKRFs hederstegn »