NKRFs hederstegn i sølv gikk til …

Berit M. Dalvik, Inger Anne Fredriksen og Halldis Moltu er tildelt NKRFs hederstegn i sølv med diplom.

Under festmiddagen etter NKRFs årsmøte 2012 i Molde ble Berit M. Dalvik, Telemark kommunerevisjon IKS, Inger Anne Fredriksen, Buskerud kommunerevisjon IKS og Halldis Moltu, Søre Sunnmøre kommunerevisjon IKS, tildelt NKRFs hederstegn i sølv med diplom.

Leder av hederstegnkomiteen, Per-Martin Svendsen, sto for utdelingen. I begrunnelsene trakk han fram at alle de tre nye «sølvjentene» (og i denne forbindelse er sølv på ingen måte noe nederlag) har arbeidet innen kommunal revisjon gjennom en årrekke, og har alle vært engasjert i forbundsarbeid både lokalt og sentralt over en lang periode.

Berit M. Dalvik, Telemark kommunerevisjon IKS

Berit M. Dalvik har vært styremedlem i NKRF siden 2009 og er for tiden leder av lokalforeningen for Telemark og Vestfold. Dessuten har hun har vært med på flere større utredningsarbeider i NKRFs regi. Berit kjennes av våre medlemmer som en person med meget godt humør, er hyggelig å møte, sier sjelden nei til å påta seg oppgaver og verv, og hun har på en positiv måte bidratt til å fremme kommunal revisjon.

Inger Anne Fredriksen, Buskerud kommunerevisjon IKS

Inger Anne Fredriksen har vært styremedlem i NKRF i fem år og har også vært medlem av styret i lokalforeningen i Buskerud i mange år – bl.a. fire år som leder. I tillegg har hun innehatt flere ulike verv i NKRF. Inger Anne kjennes av våre medlemmer som en person som det alltid er hyggelig å møte og har på en positiv måte bidratt til å fremme kommunal revisjon.

Halldis Moltu, Søre Sunnmøre kommunerevisjon IKS

Halldis Moltu, som dessverre ikke var til stede under tildelingen, har vært styremedlem i NKRF i fem år og har vært leder av lokalforeningen i Møre og Romsdal i en fireårsperiode, bl.a. under landsmøtearrangementet i Kristiansund i 2002. Hun er for tiden kvalitetskontrollør i NKRF. Halldis kjennes av våre medlemmer som en person som påtar seg oppgaver og verv og har på en positiv måte bidratt til å fremme kommunal revisjon.

Se her finner du en samlet oversikt over innehavere av forbundets hederstegn »