NKRF får ny daglig leder

Styret i Norges Kommunerevisorforbund har ansatt Tore Hansen (52) som ny daglig leder. Han tiltrer stillingen 1. august 2016.

Tore Hansen - ny daglig leder i NKRF fra 1. august 2016Hansen er i dag konstituert direktør for organisasjon og virksomhetsstyring ved Høgskolen i Oslo og Akershus, og har også vært direktør for samfunnskontakt og kommunikasjon på samme sted.

- Vi er glad for at Hansen har takket ja til å bli vår nye daglige leder. Han har en bakgrunn som styret mener er riktig for organisasjonen i tiden som kommer, sier styreleder Per Olav Nilsen. Hans bakgrunn fra politikk, kommunikasjon og organisasjon gjør at han passer godt til det styret nå ser for seg at vi trenger.

Tore Hansen har tidligere vært politisk rådgiver for Arbeiderpartiet i Stortinget og for partiledelsen. Han har også mer enn 15 års erfaring som kommunikasjonsrådgiver, blant annet i Burson-Marsteller og Geelmuyden Kiese. Han har også vært med å bygge opp og lede et eget kommunikasjonsbyrå, Agendum. Han er utdannet Cand Mag, med fagene økonomi, markedsføring og journalistikk fra Nord Universitet i Bodø.

- NKRF er åpenbart viktig for sine medlemmer. Jeg ser veldig fram til å få være med på å styrke NKRF ytterligere som organisasjon i samfunnsdebatten. Jeg håper og tror at jeg med min bakgrunn kan bidra til å løfte fram revisjon og tilsyn i kommunesektoren som en sentral del av vår lokaldemokrati, sier Hansen.