NKRF får ny daglig leder

Styret i Norges Kommunerevisorforbund har ansatt Rune Tokle (46) som ny daglig leder. Han tiltrer stillingen senest 1. januar 2017.

Rune Tokle - ny daglig leder i NKRFRune Tokle har allsidig erfaring fra privat og offentlig sektor, samt fra politikk og organisasjon.

Rune jobber i dag i internrevisjonen i Tolldirektoratet, og har tidligere jobbet som internrevisor i Nordea. I tillegg har han vært lærer ved Manglerud videregående skole i Oslo og Nesbru videregående skole i Akershus. Rune har også erfaring fra politikk og organisasjon. Han var blant annet partisekretær i Oslo Arbeiderparti i perioden 2004 - 2012.

Han er diplomert intern revisor og Cand. Scient. med hovedfag i matematikk, studieretning matematikk og økonomi og mellomfag i samfunnsøkonomi.

Interessen for kommunerevisjon ble vekket for alvor gjennom vervet som nestleder i kontrollutvalget i Oslo kommune.

Rune er 46 år, og tilbrakte sine barne- og ungdomsår i Bodø og Mosjøen i Nordland. Han har bodd i Oslo hele sitt voksne liv, men passer alltid på å tilbringe noen uker i året på Helgeland. Mye av fritida går med til å være sammen med familien. Han er samboer og har to barn.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som daglig leder i en spennende organisasjon. Samtidig vet jeg at jeg har mye å lære, men det er jeg sikker på skal gå bra med så dyktige medarbeidere som NKRF har. Jeg gleder meg til å bli kjent med dem, sier han.