NKRF får ny medarbeider

Renate Borgmo er ansatt som seniorrådgiver i NKRF. Hennes arbeidsområder vil i hovedsak være innenfor forvaltningsrevisjon og selskapskontroll.

Renate Borgmo

Renate er samfunnsviter, og har tidligere vært ansatt i Østfold kommunerevisjon IKS. Nå jobber hun som kvalitetsrådgiver i Sarpsborg kommune.

Hun er 44 år, og er født og oppvokst i Sarpsborg, men har studert både ved Universitetet i Tromsø og Universitetet i Oslo. Fritida bruker hun på familie, barna og hunden Ofelia – som er en Jack Russel. Ellers er hun glad i å lese og trene – og så har hun et hjerte som banker for forvaltningsrevisjon!

«Jeg gleder meg til å begynne i NKRF. Det er et veldig meningsfylt arbeid, der man jobber for en god forvaltning av felles ressurser. Jeg gleder meg til å få lov til å formidle faget, og skape gode relasjoner i møtet med både interne og eksterne samarbeidspartnere,» sier hun. Renate tiltrer i løpet av høsten 2017. Hun erstatter Bodhild Laastad som ble pensjonist fra 1. juli.

«Vi er veldig glade for at Renate vil jobbe hos oss,» sier daglig leder Rune Tokle. «Vi kan love henne mange samfunnsviktige arbeidsoppgaver og møte med dyktige og engasjerte medlemmer og medarbeidere,» sier han – og ser fram til en aktiv høst for NKRF!