NKRF på Arendalsuka 2018

Under årets Arendalsuke treffer du oss på stand i Gågata sammen med revisjonsbedriftene på Agder. Onsdag 15. august inviterer vi til eget arrangement. Vel møtt!


Siden starten i 2012 har Arendalsuka etablert seg til å bli Norges største politiske møteplass. Arendalsuka har som visjon å være en årlig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk, for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid. Arendalsuka er partipolitisk uavhengig, og har som mål å styrke troen på politikk og politisk debatt. Arendalsuka vil på denne måten bidra til å styrke kraften i vårt levende demokrati.

NKRF har vært representert på Arendalsuka siden 2016. Under årets uke deltar vi sammen med Aust-Agder Revisjon IKS og Agder Kommunerevisjon IKS. Vi treffes på egen stand i Gågata hele uka. I tillegg inviterer vi til et eget arrangement:

Tillit og kontroll - to sider av samme sak?

Tid: Onsdag 15. august 2018 kl. 12.30 - 14.00 | Dørene åpnes kl. 12.00. Enkel servering.

Sted: Kirkekjelleren, Trefoldighetskirken

Om arrangementet:

Hva gjør vi når vi mistenker at ikke alt er som det skal være? Når uregelmessigheter har funnet sted i kommunen - eller at det bare er mistanke om det? Hvilken innvirkning har slike hendelser på vårt tillitsamfunn lokalt - og hva kan vi gjøre med det? Og hvordan balanserer vi tillit og kontroll?

Du møter blant andre:

  • Kristin Clemet, daglig leder i Civita
  • Mette Gundersen, 1. nestleder i KS
  • Gunnar Topland, leder av kontrollutvalget i Grimstad kommune
  • Per Kristian Lunden, ordfører i Risør kommune

Arrangementet er gratis og åpent for alle, men bekreft gjerne om du kommer via Facebook.

Vel møtt til Arendal i august!


Her kan du lese mer om arrangementet Tillit og kontroll - to sider av samme sak? » (arendalsuka.no)

Her kan du laste ned en egen invitasjon til arrangementet Tillit og kontroll - to sider av samme sak? » (pdf)