Velkommen til nye nettsider

I oktober flyttet NKRF inn i nye lokaler i Kommunenes Hus. I dag får vi nye «lokaler» på Internettet. Begge deler har mye å si for den daglige driften, men for medlemmene og andre er det nok de nye nettsidene som betyr mest. Vi gjennomfører en trinnvis omlegging og håper du er litt tålmodig med oss i overgangsfasen.

Profilen er blitt tydeligere og renere, og sidene er tilpasset mobil og nettbrett. Samtidig håper vi at du som bruker vil oppleve at det er enkelt og logisk å manøvrere i dem, og at de er blitt mer oversiktlige.

Våre nettsider er til for både medlemmer og andre som trenger informasjon om kommunal revisjon og kontroll. Det er mye informasjon som er lagret gjennom årenes løp, og denne informasjonen skal vi ta med oss til de nye sidene, slik at du som bruker kan finne det du trenger.

En del strukturelle endringer og forbedringer av sidene er gjennomført, og innholdet er nå kategorisert i nye hovedgrupper, som du finner i menyen øverst til høyre. De sakene som er forbeholdt våre bedriftsmedlemmer er nå merket med en hengelås og krever innlogging (for tidligere brukere er brukernavn og passord uendret).

Vi håper du blir fornøyd – og har du innspill til oss når det gjelder brukervennlighet eller om du savner noe på de nye sidene, ta gjerne kontakt med oss på post@nkrf.no eller 23 23 97 00.