Gratulerer Knut Erik!

Det er med stolthet vi kan melde at vår gode kollega, Knut Erik Lie, er tildelt prisen Årets kommunaløkonom 2018.

[Foto: Geir-Ove Hauge]

– Jeg var totalt uforberedt og ble helt skjelven, sa den stolte prisvinneren etter tildelingen under middagen på NKKs Regnskapskonferanse 2018 på Gardermoen i går kveld.

Prisen er innstiftet for å hedre en person som særlig har utmerket seg innenfor fagområdet kommuneøkonomi. Den deles ut av Sticos og NKK og i år for 17. gang. Prisen består av et kunstverk, diplom og et beløp fastsatt av Sticos.

NKRFs medlemmer kjenner Knut Erik som en sterk fagmann og solid bidragsyter innenfor både økonomi-/regnskapsfaget og revisjonsfaget. Før han begynte i sin nåværende jobb i NKRF i 2005, var han ansatt i Oppland fylkesrevisjon i ca. 10 år, hvorav de siste to som konstituert fylkesrevisor.

Ved tildelingen av prisen var det nok likevel hans solide arbeid med god kommunal regnskapsskikk som veide tyngst. Knut Erik har vært utredningsleder i Foreningen for god kommunal regnskapsskikk (GKRS) siden 2007. Han har også gjort seg bemerket som hyppig benyttet kurs-/foredragsholder innenfor sine fagområder. Videre er han en verdsatt skribent i Kommunerevisoren.

Tildelingen er meget vel fortjent, og hele NKRF-familien stiller seg i køen av gratulanter!