Kommunenes forvaltningsrevisjoner er nå tilgjengelig på nett

I dag ble Forvaltningsrevisjonsregisteret åpnet av statssekretær Dag H. Sandbakken i KRD.

Statssekretær Dag H. Sandbakken, KRD, åpner ForvaltningsrevisjonsregisteretDette er en database over forvaltningsrevisjoner som er foretatt i kommuner og fylker i hele landet. Ved at disse nå blir samlet i en database kan man lettere få innsyn og sammenligne status i ulike kommuner og fylker. Registeret er et samarbeid mellom Norges Kommunerevisorforbund (NKRF), KS og Kommunal- og regionaldepartementet.

Registeret ble offisielt åpnet i dag av statssekretær Dag Henrik Sandbakken i KRD på NKRFs årlige Kontrollutvalgskonferanse på Gardermoen.

- Dette vil bli et svært nyttig redskap for kommunene. Det vil også bidra til å heve kvaliteten ved at man kan lære av hverandre, sa statssekretær Sandbakken.

- Vi er svært godt fornøyd med at vi etter mange år har fått dette registeret på plass. Det vil være nyttig for Kommune-Norge og for offentligheten som er opptatt av kommunal forvaltning, uttaler daglig leder Ole Kristian Rogndokken i NKRF.

Registeret består foreløpig av ca 1.100 rapporter. Det er vår målsetting at registeret med NKRFs medlemmers hjelp skal holdes løpende oppdatert, og inneholde alle forvaltningsrevisjonsrapporter som er avlagt fra og med 2005. Det var Kommunerevisjonen i Oslo som startet innsamlingsarbeidet som nå blir tilgjengelig på nett.

Forvaltningsrevisjonsregisteret finner du her »


Du kan følge Kontrollutvalgskonferansen på nkrf.no og på Twitter: #KU12NKRF

For ytterligere informasjon:
Daglig leder Ole Kristian Rogndokken, Mobil 957 00 541 e-post ole.kristian@nkrf.no