Regnskapsmappen er oppdatert!

Regnskapsmappe for kommuner og fylkeskommuner © foreligger nå i oppdatert utgave for 2023.

Produktet er nå oppdatert med endringer i forskrifter og annet aktuelt regelverk.

Som i forrige versjon er avstemmingene av årsregnskapet lagt til rette for innlegging av saldobalanser, som automatiserer flere av avstemmingene. Det er gjort visse endringer som følge av tilbakemeldinger fra brukerne.

Regnskapsmappen skal være til hjelp og støtte i forbindelse med årsavslutningen for 2023, men også i det løpende regnskapsarbeidet i 2024. Det er egne skjemaer for merverdiavgift tilpasset 2024. Grunnet endringer i regler for arbeidsgiveravgift fra 2024, er det også inkludert en egen 2024-versjon av avstemmingsskjemaet for lønn og arbeidsgiveravgift.

___

Her finner allerede registrerte brukere nærmere informasjon om priser, bestilling o.l. for Regnskapsmappe for kommuner og fylkeskommuner ©.

Nye kunder finner nærmere informasjon om produktet her >>

Ved bestilling vil du få tilsendt en unik lenke («nedlastingsnøkkel») som gir deg tilgang til å laste ned (og lagre) filene lokalt.